Salangen-Nyheter

Gjorde det bra på internasjonalt stevne:

Gull-jenta fra Salangen!

På bildet: Andrea Wick (midten) fra Salangen tok i helga to gullmedaljer og en sølvmedalje på stevnet Hell Open i Trøndelag.

Salangen- jenta Andrea Wick (bildet) skøyt i helga seg til to gullmedaljer og en sølvmedalje. Det skjedde under det internasjonale stevnet Hell Open i Trøndelag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 17.01.2011 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Andrea Wick fra Salangen som er tilsluttet Finnsnes Pistolklubb tok i helga en sølvmedalje og to gullmedaljer på det internasjonale stevnet Hell Open på Hell i Trøndelag. - Jeg er kjempefornøyd med skytingen. Det har gått veldig bra her nede, sier Andrea Wick til nettavisen på telefon lørdag kveld.

Oppladning til NM

Stevnet som den unge jenta deltar på er ikke et mesterskap, men en fin samling for skytere. Men for Wick er stevnet en god oppladning til norgesmesterskapet som hun skal være med på i mars. - Dette er ikke det beste jeg har gjort med skyting. Men i fjor når jeg var med i Hell Open så fikk jeg to gullmedaljer og en bronsjemedalje. I år fikk jeg i derimot også en bedre poengsum enn i fjor, sier Wick stolt. Skytere fra rundt syv nasjoner deltar på stevnet som ble avsluttet lørdag kveld.