Salangen-Nyheter

Lavangen Fremskrittsparti stiftet tirsdag:

Gulstad ble FRP- leder

På bildet: Nestleder, Kai Frode Sæbø (t.v), stortingsrepresentant Øyvind Korsberg (midten) og leder Stian Gulstad (t.h). FOTO: JON HENRIK LARSEN

TENNEVOLL: Tirsdag kveld hadde Lavangen Fremskrittsparti årsmøte/stiftelsesmøte på Fjellkysten i Lavangen. Her ble Stian Gulstad valgt som leder for lokalpartiet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 03.03.2011 kl 00:00

Det var tilstede 28 medlemmer i det nystiftede lokalpartiet i FRP i Lavangen på Fjellkysten i går tirsdag kveld. På møtet ble det blant annet diskutert politiske kampsaker til valgkampen til høsten, i tilegg til valg av styre. Tilstede på møtet var også stortingsrepresentant for Troms FRP, Øyvind Korsberg. Nå er Lavangen Fremskrittsparti ett av kommunens desidert største parti, når det kommer til antall medlemmer.Ser frem til å lede partiet

Ett enstemning årsmøte valgte Stian Gulstad som leder for Lavangen Fremskrittsparti. Den nyvalgte lederen ser virkelig frem til å lede partiet.  - Det blir utrolig spennende. Jeg ser virkelig fram til å ta fatt på denne jobben som leder for lokalpartiet her i Lavangen, sier leder Stian Gulstad til nettavisen. Han er helt klar på hva partiet ønsker i forhold til valget til høsten. - Vi ønsker å få mest stemmer, og selvsagt størst innflytelse i det politiske liv i kommunen. Vi er nødt til å få kommunen på rett kjør igjen, og Lavangen FRP blir et friskt pust i denne sammenhengen. Det var ikke akkurat et sjakktrekk at Lavangen Arbeiderparti valgte å sette Viktor Andberg som ordførerkandidat - også ved dette valget, sier Gulstad bestemt.På bildet:

Her er det nye styret i Lavangen Fremskrittsparti, valgt på årsmøtet i går kveld. FOTO: JON HENRIK LARSENSer mot Høyre

Lavangen Fremskrittsparti ønsker og samarbeide mot Høyre hvis de får innflyttelse i kommunepolitikken etter valget. - Vi har hatt uformelle samtaler med Høyre i Lavangen. Noe vi ser som svært positivt i forhold til en ny kurs for kommunen, sier nestleder Kai Frode Sæbø til nettavisen. Nå har lokalpartiet til FRP i Lavangen startet arbeidet med å lage kommunevalgslisten, som endelig skal vedtas av nominasjonsmøtet 17.mars.Her er styret i Lavangen FRP:Leder:

Stian Gulstad

Nestleder:

Kai Frode Sæbø

Sekretær:

Jon Rastdal Eliassen

Kasserer:

Asgeir Løkken

Revisor:

Ard Erik Hermansen

1.styremedlem:

Magne Holmen

2. styremedlem:

Solfrid Fossli

Leder av nominasjonskomiteen:

Magne Holmen