Salangen-Nyheter

Allsidig personlighet i bygda:

Gunnar gir ut diktsamling

Dette viser en av sidene i diktsamlingen til Gunnar Sæbø. Oddgeir Sagerup har tatt bildet til teksten.

SJØVEGAN: Det er mange talentfulle personer i Salangen. Gunnar Sæbø (bildet) er en av dem. I november kommer han ut med egen diktsamling som har fått navnet "Fra Nord - Bilder og ord". Boka er illustrert med flotte bilder fra Oddgeir Sagerup.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Vi vet jo fra før at det finnes mange kreative personer i Salangen kommune, og stadig gror det frem nye talenter. Siste nytt er at Gunnar Sæbø nå kommer ut med egen diktsamling i mellom to permer. - Det stemmer at jeg i samarbeid med Oddgeir Sagerup vil komme ut med en diktsamling rundt midten av november. Et veldig spennende prosjekt som vi er i ferd med å sluttføre nå . Det kan hende jeg skriver noe, som Oddgeir etterpå finner bilder til, eller jeg blir inspiret av bildene og skriver en tekst til det. Dette blir en samling av bilder og ord, forteller en stolt skribent, Gunnar Sæbø til nettavisen.

Koser meg

Fra før kjenner vi Gunnar som en sangtekstforfatter. - Jeg har holdt på med skriving veldig lenge, men nå er det første gangen jeg går ut med en samlig i samarbeid med Sagerup. Det er slik at jeg liker å skrive og jeg må innrømme at jeg koser meg skikkelig når jeg sitter å skriver dikt. Kan være flere ting jeg blir inspirert av og som det blir et dikt av. Oddgeir og jeg inspirerer hverandre i det vi gjør. Samlingen blir gitt ut av oss og ikke noe spesielt forlag, så den blir ikke lagt ut i bokhandler. Salget blir å skje gjennom oss. Nå holder vi på med sluttføringen av denne samlingen, sier Gunnar Sæbø før han må haste videre.