Salangen-Nyheter

Andreas Utstøl om Bunnpris-åpning i dag

- Ha litt ekstra tålmodighet

Andreas Utstøl er innehaver og eier av Garsnes Brygge i Salangen. I dag skal han i lag med flere salangsværinger ta den nye Bunnpris- butikken i nærmere øyensyn, da den offisielt åpner. - Vær tålmodig med de ansatte og eierne, oppfordrer Utstøl. FOTO: JON HENRIK LARSEN

3.februar 2022 blir en historisk dag innenfor næringslivet i Salangen. Da får handelsstedet Sjøvegan endelig to dagligvarebutikker igjen, etter at Rema 1000 avsluttet sin butikkvirksomhet for noen år tilbake. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

I dag ser Bunnpris Sjøvegan dagens lys og eierne Nina Kjensli Fjeldstad og Tor-Arne Fjeldstad ser virkelig frem til å vise frem den nye butikken for lokalbefolkningen og gjester fra regionen forøvrig.

Les også:

  Her pakker de ut varene

Næringslivsaktør Andreas Utstøl på Garsnes Brygge har vært så heldig og fått hospitert ansatte i Bunnpris- kjeden hos seg i den siste tiden. Det dreier seg da om mennesker som er kommet fra andre steder i Norge for å være med å bygge opp Bunnpris- butikken på Sjøvegan. I dag har Utstøl en oppfordring til folk som skal bruke den nye butikken.

- I dag får vi tilbake litt mangfold og valg på Sjøvegan! Vær tålmodig, det er systemer som skal få kjørt seg/prøvd seg. Det er mennesker som både er stolt, litt nervøs kanskje, men kanskje mest av alt - sliten etter ufattelige mange lange dager med bygging av ny butikk, som igjen leder til at vi endelig har to matbutikker igjen på Sjøvegan!. Det e bra for alt øvrig næringsliv, og bra for oss alle! Vi får ingen flere sjanser til å beholde to matbutikker, avslutter Utstøl.

Nye Bunnpris Sjøvegan åpner i dag klokken 10.00 med offisiell åpning av butikkeiere og ordfører i Salangen.