Salangen-Nyheter

Motevisning, tapas og sang:

Hadde trivelig damekveld

Onsdag kveld var det topp stemning inne på Strandsentret når 50 damer var samlet rundt bordet i anledning Damenes aften. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: Onsdag kveld var det topp stemning inne i aulaen på Strandsenteret når femti damer var samlet rundt bordet i anledning Damenes aften. Her var det servering av tapas, lokal underholdning fra to damer fra viseklubben Baluba og motevisning.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Onsdag kveld var det duket for den tradisjonelle "Damenes Aften" på Sjøvegan. I alt var det 50 damer med på den festlige kvelden, og komitémedlem og representant fra Salangen Næringsforening, Ellen Lise Woll forteller til nettavisen at det ble en storartet kveld og alle gjestene ga tydelig utrykk for at de var fornøyde da kvelden var over. Vi hadde underholdning fra Eli Johannessen og Inger Strand i viseklubben Baluba, og Nina Rasmussen var konferansier.

For alle som handlet på Sjøvegan i løpet av onsdagen fikk alle et lodd med på kjøpet, på disse loddene kunne man vinne flotte premier sponset av det lokale næringslivet. FOTO: PRIVAT

– Deilig å være gjest

Dina Bay som tidligere har bistått som vert for "Damenes aften" slapp denne gangen unna ansvaret og kunne nyte kvelden kun som gjest. Hun forteller at hun koste seg veldig sammen i det trivelige selskapet. – Det var deilig å være der som gjest å kunne slappe av, spise god mat sammen med de fine folkene. De hadde gjort en veldig bra jobb med å arrangere dette selskapet, sier Dina Bay. Hun ble også heldig vinner av en flott premie bestående av veske, sjal og armbånd som var gitt av motebutikken Kleo.