Salangen-Nyheter

Sorg i Løkse Maskin AS:

- Han var en fantastisk kollega, venn og pappa

SORG: Bjørn Løkse i Løkse Masking AS sørger over tapet av sin gode venn og kollega Esben Sørensen. ARKIVFOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: Mandag ettermiddag skjedde det en tragisk ulykke på E6 ved Takvatn i Balsfjord. Der omkom salangsværingen Esben Sørensen (37).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Politiet kunngjorde onsdag formiddag at det var salangsværingen Esben Sørensen (37) som tragisk nok omkom i trafikkulykka på E6 ved Takvatn i Balsfjord.

Daglig leder, Bjørn Løkse i Løkse Maskin uttrykker en enorm sorg over å ha mistet sin kjære venn og gode kollega.

- Han var en fantastisk kollega og venn. Det er er med enorm sorg at vi har mistet Esben. Det er umåtelig urettferdig og vi føler alle på sorgen ved at han er gått bort, sier han.

Han mener Sørensen ikke kan klandres for ulykka slik den skjedde.

- Han han ikke klandres for ulykken. Esben var rett å slett på feil plass til feil tid, sier han.

Esben Sørensen var en veldig godt likt kollega blant alle de ansatte på Løkse Maskin, ifølge Løkse.

- Alle ansatte var fryktelig glad i han. Han kommer til å bli dypt savnet blant de ansatte og bekjente. Esben var yrkessjåfør og kjørte lastebil fast for Løkse Maskin, og hadde gjort dette uten skader eller alvorlige hendelser siden 2010. Esben var en dyktig sjåfør. Esben er på mange måte en drømmeansatt. Beste mannen et firma kunne ha, på alle måter. Disse to siste dagene har bare vært tunge og triste for meg selv og resten av firmaet, forteller han.

Han tenker spesielt på familien til den omkomne i denne tiden.

- Det er ikke minst synd i samboeren og deres to barn. Jeg føler en voldsom sorg på deres vegne. Mine følelser går til samboer og deres to barn på åtte og ti år, forteller han.