Salangen-Nyheter

Allsang med 250.000 elever:

- Handler om vennskap

Dette er andre året at Salangen skole deltar på Bli med aksjonen til NRK-Super, som arrangertes for første gang i 2010. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: 140 elever ved Salangen skole danset sammen med over 1000 andre skoler i Norges land via et landsomfattende prosjekt. Det er NRK Super som arrangerer aksjonen "Bli Med".

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

På fredag var den store BlimE-dagen som omhandlet om at vi må bli flinkere til å være høflige og greie mot hverandre.  Da klokken ble tolv markertes dagen med at 250.000 elever i hele Norge danset samtidig over hele Norge, på Salangen skole var det 140 elever fra 1-7. klassen som deltok på dansen. Årets BlimE-sang er laget av gruppa Madcon og omhandler at du er bra nok som du er.

Danseinstruktørene var Mia, Ulrikke, Synne, Thea, Mariell, Sunniva og Eline. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Står sammen

Årets danseinstruktører var sju elever som hadde brukt to måneder på å lære årets dans og sier at de har brukt mye tid på å undervise de andre elvene på skolen. - Vi har prøvd å få mange med, men det har vært litt vanskelig, sier instruktøren Synne til nettavisen.  Elevene sier at dagen i dag omhandlet det å være venner og få andre til å være med, noe man kan få frem ved å danse i lag. SFO fagleder Inger Sofie Tofteng sier at elevene har vært veldig dyktige og modige. - Det var en vanskelig dans å lære og de eldste elevene turte ikke å møte opp, sier hun og ler til nettavisen.