Salangen-Nyheter

Årets Salangsstjerne:

Hans-Roar ble årets stjerne

Fredag ble prisen

SJØVEGAN: Fredag ble nettavisen Salangen-Nyheter sin leserpris, "Årets Salangen-stjerne" utdelt. I år var prisvinneren en som har gjort en utrettelig innsats for veldig mange mennesker i Salangen. Årets julestjerne gikk til tidligere lensmann, Hans Roar Rasmussen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den årlige tradisjonen til Salangen-Nyheter og blomsterforetningen Anitas Blomster på Sjøvegan, med å dele ut julestjerne til en salangsværing som blir nominert av nettavisens lesere ble fredag kåret. Årets Salangen-stjerne gikk til tidligere lensmann i Salangen, Hans-Roar Rasmussen. – Det er en person som har blitt lagt godt merke til opp igjennom årene, og han har gjort en utrettelig innsats for veldig mange menneskers ve og vel, og en person som har sørget for at mange ikke har havnet utenfor skråplanet gjennom sitt gode, forebyggende arbeid, forteller sjefsredaktør for Salangen-Nyheter, Jon Henrik Larsen før han overrakte stjerna til Hans-Roar Rasmussen.

Hyggelig oppmerksomhet

Rasmussen selv forteller han synes det er veldig hyggelig å få en slik oppmerksomhet. – Det å få en slik oppmerksomhet ut fra de statuttene som er for denne utmerkelsen setter jeg veldig, veldig stor pris på, forteller prisvinner av årets salangsstjerne, Hans-Roar Rasmussen. I kveld fra kl. 22.00 kan du blant annet se et lengre intervju med Rasmussen i Salangen-Nyheters store førjulsprogram "Julestemning" på web-tv!.

ANNONSE
Annonse