Salangen-Nyheter

Forlatt i kulda:

Hansken og høyballene

Denne hansken er forlatt i lag med høyballene oppe ved Strokkenes. Begge har vel en eier?. FOTO: JON HENRIK LARSEN

STROKKENES: Det har i det siste vært kalde dager. På Strokkenes er både høyballer og hansker satt opp i nærheten av veigrøfta. Spørsmålet er hvorfor?.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Det er til tider mye elg langs fylkesvei 851 mot Øvre Salangen og Bardu. Men i de siste dagene har det ikke vært noen observasjon av skogens konge. Men det folk derimot har lagt merke til, er hansken som ingen kjennes ved, som står som et klart symbol på et "hei" i veigrøfta. Det må være en grunn for at hansken er satt akkurat på denne plassen?.

For å tiltrekke

Undertegnede tror at det er for å tiltrekke seg hans majestet, skogens konge!. Ikke for at elgen trenger et "hei" i hverdagen, men fordi det står noen deilige høyballer like i nærheten.... Dette er som potetgull for det majestetiske dyret på høye ben, som liker og sparke sundt plastikken rundt høyet som ligger inni, og deretter forsyne seg grovt... Kanskje hansken tilhører bonden som var og plasserte høyballene på jordet..? Uansett kan det være greit for bonden og ta en titt, for sikkerhetsskyld, slik at man ikke inviterer skogens konge på festmåltid, uten at invitasjonen er berettiget......