Salangen-Nyheter

Russeavisen blir stadig drøyere:

- Håper å snu trenden

Stine Wang (t.v) er redaktør for russeavisen ved Bardufoss videregående skole, her i lag med med-redaktør, Nora Støla.

BARDUFOSS: Stine Wang er redaktør for årets russeavis for Bardufoss-russen, og hun forteller at russeavisen har i løpet av årene blitt stadig drøyere i både innhold og bilder. - Vi håper å snu denne trenden, forteller Wang.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Redaktør for russeavisen på Bardufoss, Stine Wang forteller at det tidligere har vært elever som har følt seg krenket eller mobbet gjennom avisen, dette er noe hun og de andre i redaksjonen har som mål å unngå for årets avis. Etter en lengre utvikling som ikke bare har vært positivt, har de kommet frem til at reglene for avisen i år skal være mer sedelig. - Vi ønsker å snu denne trenden, ikke bare på Bardufoss, men at flere ser hva vi gjør og skjønner at den utviklingen som har vært ikke bare er positiv, når elever føler seg krenket eller mobbet på grunn av innholdet.

Kritisk til innholdet

I år skal russe-redaksjonen være litt mer kritisk til hva innholdet i avisen skal være. - Vi skal ikke ta helt av fra den tradisjonelle russeavisen, innholdet skal være moro på vegne av elevene, uten at noen skal måtte føle seg krenket eller mobbet. Avisen selges i forbindelse med revyen til russen på Bardufoss, og både elever, lærere og forelder kjøper avisen, så vi prøver å ha et innhold som alle kan dra nytte av, sier Wang avsluttende.