Salangen-Nyheter

Astafjord Vekst med unik produskjon:

- Håper eier blir fornøyd

Arvid Småriseth skryter av de dyktige ansatte ved Salangen avd. industri. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: De ansatte på industriavdelingen ved Astafjord Vekst i Salangen kan komme med en gladnyhet at de har produsert sitt første tilpasset hundebur. - Helt utenom det vanlige, sier Arvid Småriseth.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Arvid Småriseth er avdelingsleder ved Astafjord Vekst industri i Salangen, og nylig har de produsert deres aller første tilpasset hundebur. - Vi fikk et spesialoppdrag. Det var en kunde som ønsket å ha et hundebur som var tilpasset sin egen bil. Da måtte det gjøres med spesielle mål slik at kundene kunne få buret inn i bagasjerommet, forklarer Arvid Småriseth.

Morsomt avbrekk

Småriseth sier at til daglig går hovedproduksjon til Finnfjord AS, men det var veldig morsomt å gjøre noe som var helt utenom det vanlige. Han håper at dette kan bli et nisjeprodukt som de kan utvikle videre her i Salangen. - Hundebur var noe helt utenom det vi vanligvis gjør. For de ansatte å kunne gjøre noe som er litt på siden av det de gjør til daglig, gjør det trivelig å kunne få et avbrekk, fortsetter Småriseth fornøyd.

Strømmer inn forespørsler

Etter de publiserte på Facebook at de hadde produsert sitt første tilpasset hundebur har allerede forespørslene kommet inn. Med modelltilpasset hundebur snakker Småriseth om tilpasning i forhold til bilmodeller. - Det er ikke alltid så enkelt å få noe som passer akkurat slik at du får den beste plassutnyttelsen i bilen. Det har allerede vært flere som har spurt oss om vi kan få noe til, sier Småriseth og er veldig fornøyd med tilbakemeldingene de har fått.