Salangen-Nyheter

TV2s reporter om dagens kamp:

Håper på opprykk

Reporter Thomas Aune i TV2 Sporten ser frem til dagens oppgjør mellom Salangen og Skjervøy.

Reporter Thomas Aune i TV2 Sporten ser frem til dagens oppgjør mellom Salangen og Skjervøy.

SJØVEGAN/IDRETTSHEIA: Klokken 13.00 i dag går avsparket for oppgjøret mellom Salangen og Skjervøy. TV2 Sporten skal være tilstede og filme kampen, og prate med folk. TV2- reporter Thomas Aune (bildet) håper at det blir en avgjørelse om opprykk i kampen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det er bare noen få timer unna. Det som folk i Salangen kaller for årets topp-kamp på Idrettsheia. Salangen møter Skjervøy på hjemmebane. Og på fredag ble det klart at TV2 Sporten ønsker og prioritere reportasje fra kampen, på sin sending ikveld kl. 22.45. Reporter Thomas Aune var fredag i ett intervju med Skjervøy Nærradio, der han kunne fortelle at det var noen som tipset dem om kampen. -- Vi fikk ett tips om denne kampen, og at dette var verdt å få med seg. Mulig at tipseren skrøt litt ekstra. Vi fikk høre at mange i Troms- fotballen var opptatt av akkurat denne kampen. Vi håper også at det kommer masse folk på kampen, og at det blir noe liv, sier Aune til Skjervøy Nærradio.

Håper på opprykk

De to herrene fra Oslo har håp om en spesiell utvikling i kampen. - Vi håper at det forhåpentligvis blir det en avgjørelse om hvem som rykker opp til 3.divisjon. - Vi er på jakt etter opprykkskamper nå som det begynner og dra seg til på høsten, sier Aune. Han mener at de tidligere ikke har vært på noen 4.divisjonskamper i Troms og laget reportasje. - Jeg tror ikke at vi har vært på 4.divisjonskamper i Troms. Dette er nok det lengste vi har dratt for å lage en reportasje. Vi håper på ett par tre minutters sendetid i kveld kl. 22.45, avslutter Aune.

Annonse