Salangen-Nyheter

Endelig fotballturnering:

Håper på yrende liv

Per-Inge Pedersen er klar med Coop Idrettsheia Cup som arrangeres 7.- til 9.september. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: 7.-9.september Salangens første utendørs fotballturnering av stabelen på Idrettsheia, og det med god støtte fra Coop.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Tidligere har Salangen hatt to innendørs fotballturneringer å skilte med. Flere personer i fotballmiljøet har etterlyst en større utendørsturnering. Blant disse Per-Inge Pedersen, som nå har gått i bresjen for å få ting til å gå i hop. - 7.- 9.september i år arrangerer vi fotballturnering for barn mellom 6 år og 16 år. Endelig har vi fått på plass en utendørsturnering, sier Per-Inge Pedersen. I fjor var det planlagt en slik turnering, men denne måtte avlyses grunnet liten påmelding. Hele idrettsanlegget på Idrettsheia skal brukes i denne turneringen, både kunstgressbaner, gressbaner og Astafjordhallen.

Omliggende

En slik turnering har det lenge vært snakk om i Salangen, men da på Arena Elvenes. Pedersen vil nå realisere en turnering, men ikke på Elvenes. - Jeg mener at det går å få til ei stor turnering på Heia. Dette blir en kompakt turnering, der man kan campe tett inntil fotballbanene, og dermed slipper å kjøre for å se barna spille. Det vil bli en turnering som er for 5er og 7er fotball, sier Pedersen. Turneringa har fått navnet Coop Idrettsheia Cup, og arrangøren håper at lag fra omliggende kommuner finner turneringa interessant. - Vi kan tilby gratis campeplass med gratis strøm til alle påmeldte, sier Pedersen.

Summet seg

- Vi ønsker lag fra Ofoten- og Sør-Troms-regionen, men det vil ikke si at vi utelukker andre regioner. Lag fra Svalbard er om så velkommen, humrer Pedersen. Så langt har rundt 25 lag visst interesse og meldt seg på. - Vi har mulighet for over 100 påmeldte lag om så. Men vi må minimum ha 30 lag påmeldt, før vi arrangerer dette. Siste frist for påmelding til turneringen er 31.august i år, sier Pedersen. 

Les mer om turneringen her, og finn påmeldingsinformasjon!