Salangen-Nyheter

Den nye dagligvare-butikken på Sjøvegan

Har ansatt daglig leder

Rema 1000- butikken på Sjøvegan har allerede fått butikksjef. Vedkommende bor og er fra Salangen, og har god erfaring fra serviceyrket. Det kan regionleder i Rema 1000, Pål Hultgreen (bildet) fortelle ovenfor nettavisen i dag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Pål Hultgren i Rema 1000 har funnet en daglig leder for butikken på Sjøvegan.

Etter en lang prossess for å finne den rette kjøpmannen for å være daglig leder for Rema 1000 på Sjøvegan, har nå regionleder for avdeling nord, Pål Hultgreen i Rema 1000 funnet den rette. - Vi har tilsatt en kjøpmann. Det er en lokal person som bor i Salangen. Vi håper å tilsette vedkommende i løpet av denne måneden, sier Hultgreen som har stor tro på at vedkommende kommer til å bli en god kjøpmann. Men han ønsker ikke å gå ut med navn og slikt før alt det formelle er klart. Det har vært rundt en 10-15 søkere på stillingen som daglig leder for butikken på Sjøvegan. - Mange har søkt, og det har vært gode søknader og utdanninger som har fulgt med, sier Hultgreen.

Åpner ikke før påske

Tidligere har det vært antydet at Rema 1000- butikken kunne være klar for åpning rundt påsketider i år. Men det kan nå Hultgreen avkrefte. - Vi kommer ikke til å være inne og på plass i bygget før påske. Det har vi rett og slett ikke sjanse til. Men vi skal være oppe og gå med butikken til våren, sier Hultgreen. Han fortsetter med å si at han har stor tro på samlokaliseringen med Vinmonopolet i samme bygg. - Ja, dette har vi erfaringer med fra Saltdal i Nordland. Der er vi i samme bygg, og begge har dratt god nytte av det, sier en glad Hultgreen.

Foto: Svein Snefjell - Avisa Nordland