Salangen-Nyheter

Mye rart liggende i garasjen:

Har du en kassettspiller?

Arne-Markus Svendsen forteller at kassettspilleren i Pernille politibil har gått i stykker. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN.

SJØVEGAN: Alle husker Pernille politibil. Hun lever i beste velgående i Bardu. Nå trenger hun en ny kassettspiller.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Nylig har kassettspilleren i Pernille politibil gått i stykker. Politibetjent Arne-Markus Svendsen sier at de leter etter en standard gammeldags kassettspiller. — Vi ønsker at det skal være litt retro, legger han til, og sier at kassettspilleren bør være i god stand, men at den ikke trenger radio funksjon.

— Hun er den mest populære vi har i politiet

Alle er glade i den lille folkevogna. — Pernille har vært et kjent ansikt i Salangen lenge, forteller Svendsen. Den første gangen han husker å ha hatt med henne å gjøre var i 1997. Da kontoret i Salangen ble nedlagt tok hun turen til Bardu da de ville beholde henne, og hun ble både registrert og skiltet. I dag har hun fadder i Bardu, og de som har hatt med henne å gjøre tidligere sier at hun aldri har vært i så god stand. — Hun går som en klokke, og vi ønsker å ta vare på henne, sier Svendsen. Hun er populær blant både barn og voksne, og er et viktig ansikt i politiets hverdag. Om noen har en slik standard gammeldags kassettspiller liggende i garasjen, håper Svendsen de kunne tenke seg å ta kontakt med ham på telefon 488 87 564 slik at de igjen kan spille kassetter i Pernille politibil.