Salangen-Nyheter

Klubbhuset på Idrettsheia:

Har fått nytt gulv

Det er disse spreke gutta som hjelper til med å legge nye gulv på klubbhuset på Idrettsheia. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Mens noen brukte helgen til å slappe av og kose seg, brukte andre den til å gjøre en god dugnadsinnsats.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var på klubbhuset på Idrettsheia at det ble lagt ned en del dugnad i helgen. Det var Jan Lind med flere dugnadsarbeidere som hadde tatt iniativet til å gjøre denne jobben. Det var gulvet inne i klubbhuset som trengtes å skiftes ut.

På frivilligbasis

- Vi har lenge prøvd å få igjennom dette med at gulvene måtte skiftes ut, men vi har ikke fått det igjennom i møter. Nå har vi tatt en avgjørelse i anleggsutvalget her, forteller Jan Lind til nettavisen. Det trengtes virkelig å skiftes ut. For det første så knirket det veldig mye. Det gikk nesten ikke ant å gå over gulvet uten at det laget masse bråk. Og for det andre så ble det mye finere her inne. Det nye gulvet er mye lysere. Det gjør at det blir mye triviligere å være her inne, fortsetter Jan Lind.

Snart ferdig

- Vi begynte sånn cirka rundt 10 tiden lørdag formiddag. Vi må være ferdig til neste helg, for da skal det foregå et arrangement her inne. Gulvet vi legger heter Alloc og det har vi fått levert fra Byggtorget på Sjøvegan. Det er SIF Fotball som betaler dette. Vi regner nesten med at det vil koste rundt 40.000 kroner. Vi har gjort det slik at vi har skrudd fast det nye gulvet opp på det gamle. Så nå er det 95 % sikkert at det ikke skal knirke, avslutter Jan Lind.

Det er klart at når det jobbes mye, så er det alltid godt med en liten pust i bakken. Å hvem sier ikke nei til lunsj som damene har stelt i stand? FOTO: JON HENRIK LARSEN.