Annonse
Salangen-Nyheter

Elvelund Camping ønsker å utvide:

Har fremtidsplaner klar

Eier av Elvelund Camping, Tor Arne Chruickshank, har store planer for campingplassen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Eier av Elvelund Camping, Tor Arne Chruickshank, har store planer for campingplassen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Det skjer ting på Elvelund Camping. - Det er en lang vei å gå før planene er gjennomførbare, sier eier av campingplassen, Tor Arne Chruickshank. Han har som mål å bygge 9 nye hytter til gjestene sine.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Elvelund Camping ligger idyllisk til ved utløpet av Salangselva. Siden åpningen i 1989, har campingen blitt utvidet 2 ganger. Senest i 2005, da det dukket opp 40 nye vognplasser. Nå ønsker eier av campingplassen, Tor Arne Chruickshank, å utvide nok en gang.


Sesong

Campingplassen har sesongåpent fra 1. juni til 15. september hvert år. De kan tilby en ferie i rolige omgivelser med blant annet nydelig utsikt og flott natur. Kafeen tilknyttet campingen har blitt svært populær, både blant gjester og lokalbefolkning. Under sommersesongen er det gode tall å hente for Elvelund Camping. Både lokale, norske og utenlandske gjester liker seg ved Salangselva.


Utvidelse

I dag består Elvelund Camping av 70 campingvognplasser, 2 hytter, 6 rom og teltplasser. Her planlegges det å bygges ytterligere 9 hytter. - Det har vært stor pågang på hytteutleie, og siden vi kun har hatt 2 tilgjengelige hytter tidligere, tror vi dette kan slå ut meget positivt, sier han. Utbyggingplanene skal behandles i ressursutvalget den 29. januar. Der skal kommunen avgjøre om Chruickshank får tillatelse til å lage en reguleringsplan. - Det er en lang vei å gå før hyttene er på plass, men vi har sett at behovet er der, så forhåpentligvis får vi tillatelse for videre planlegging, forteller han.

Annonse