Salangen-Nyheter

Mørke tider for Dans Bardu:

- Har ikke mistet håpet

Tidligere trener for Dans Bardu Ramona Nydal sammen med Øyvind Baardsen. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN.

SETERMOEN: For tiden sliter Dans Bardu med å rekruttere nye trenere. Etter mangel på ressurser i høst har fått god drahjelp fra andre foreninger som en midlertidig løsning. Nå går de det nye året i møte med friskt mot.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Dans Bardu står i dag helt uten trenere. Leder i styret for Dans Bardu, Øyvind Baardsen forteller at de nettopp hadde et ekstraordinært årsmøte, med et veldig skuffende oppmøte. De skal allikevel holde ett møte til i løpet av desember, før de møter det nye året med friskt mot og håper å få ting mer på plass i løpet av januar. - Vi har fått litt hjelp i fra Danseforbundet region Nord-Norge og prøver nå å få til et styremøte i løpet av måneden hvor vi skal legge en strategi for å få klubben til å rulle vider. Så håper vi å få til en kick-off i enten tredje eller fjerde uke i januar for å skape litt mer blest rundt klubben, opplyser Baardsen i intervju med nettavisen.

Mange motiverte dansere

Etter kick-off helga vil de i løpet de kommende månedene holde ett nytt  årsmøte hvor de vil fokuserer på å få etablert et fullverdig styre. - Vi har ikke mistet håpet, selv om det for tiden ser mørkt ut. Dansegrupper fra både Finnsnes, Storfjord og Tromsø ønsker å være med å hjelpe oss, og har vært med å støttet opp. Så vi har kartlagt ressursene tilgjengelig frem til sommeren, så er det bare å håpe at vi kan stå på egne ben. Våre dansere er veldig motiverte til å fortsette, og flere av de har vært med på mesterskap de siste årene, og er veldig ivrige å vil fortsette, forteller Baardsen avsluttende. Selv om de til nå har gjort en god del planlegging er det enda mye som er usikkert i Dans Bardu sin fremtid.