Salangen-Nyheter

Salangen-Nyheter AS er ny eier:

Har kjøpt Servicebygget

Jon Henrik Larsen er stolt over å kunne være den nye eieren av Servicebygget. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Jon Henrik Larsen er stolt over å kunne være den nye eieren av Servicebygget. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Etter en lang budrunde ble Salangen-Nyheter AS den nye eieren av det såkalte Servicebygget på Sjøvegan. Servicebygget har i dag flere leietakere.

Publisert:

Annonse
Annonse

Salangen-Nyheter AS er den nye eieren av Servicebygget som står plassert midt i sentrum av Sjøvegan. Eier, redaktør og gründer Jon Henrik Larsen fikk i forrige uke overrekt nøklene og står fornøyd som den nye eieren med selskapet Salangen-Nyheter AS. - Det var flere som viste sin interesse i bygget, men vi vant til slutt budrunden, og kjøpte bygget for 2,8.millioner kroner. Vi har hatt en god dialog med tidligere eier av bygget, Werner Hansen, som har lenge ønsket å få solgt bygget til noen som hadde en lokal tilhørighet og dermed kunne følge bygget opp på en bedre måte, informerer Larsen til nettavisen.

Flere ben å stå på

I dag er bygget fullt opp av leietakere: Aktiv-IT, Regnskap i Nor, Astafjord Tannklinikk og Salangen Drosjesentral. Larsen forteller at disse er gode og solide leietakere som han ønsker å ta godt vare på i tiden fremover. Jon Henrik sier at på grunn av gode leiemuligheter ble det en enighet i styret om å kjøpe Servicebygget. - Med gode og stabile leietakere har Salangen-Nyheter AS flere bein å stå på. Det vil for eksempel være lettere for oss å kunne sikre de ansatte sin fremtid med enda en inntektskilde, uten å bare finansiere oss med annonser og produksjoner, sier Larsen videre til nettavisen.

Like gammelt som bygget

Servicebygget ble bygget i 1984 av offentlige midler gjennom en tiltakspakke som ble delt ut i Nord-Norge for å skape næringsutvikling i nord. Bygget er i dag på 900 kvadratmeter stort og er godt vedlikeholdt, med blant annet et høytfungerende ventilasjonsanlegg. Larsen er tilfreds med den gode standarden bygget har i dag. - Bygget er jo like gammelt som meg, ler Larsen avsluttende til nettavisen.