Salangen-Nyheter

Salangen Høyre etter valget:

Har lite tro på forandringer

– Vi fikk faktisk 3 representanter inn i kommunestyret som er en økning med én fra forrige valg. Det er flere som vil ha endring i politikken viser valget, sier Bertheussen til nettavisen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Førstekandidat for Salangen Høyre, Terje Bertheusen (bildet) er ikke skuffet over eget parti ved valget. – Vi fikk faktisk 3 representanter inn i kommunestyret som er en økning med én fra forrige valg. Det er flere som vil ha endring i politikken i Salangen, sier Bertheussen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Etter hver kommune og fylkestingsvalg er det i de fleste kommuner sonderinger og forhandlinger for å få makt og posisjoner. – Ja slik er det, men våre sonderinger førte ikke frem, og som først sagt så lurer jeg på om det ikke er mange Arbeiderparti-velgere som føler seg skuffet da partiet har gitt signaler igjennom valget om ønske for ei endring av politisk retning. Heldigvis er Salangen Høyre sterkere enn sist, og vi skal drive en positiv opposisjonspolitikk, sier Terje Bertheussen til nettavisen.

Vår politikk

Slik det blir i Salangen kommune fremover vil det nok ikke bli de store forskjellene på politikken, i følge Bertheussen. – Jeg tror ikke innbyggerne vil oppleve de store forskjellene selv om Arbeiderpartiet skriver avtaler med Sentepartiet. Men vi vil fortsatt stille spørsmål å drive vår politikk, og fronte våre saker. Vi vil vise våre velgere at vi står for den politikken vi har gått ut med før valget. Vi vil bli bedre på å fortelle våre velgere om vårt standpunkt i ulike saker, slik at våre velgere blir informert at vi fronter Høyre- politikk fra sak til sak, men det er vel bare å venne seg til at det blir mye 16 mot 3 stemmer i mange avstemninger fremover. Så de som vil ha en endring ved neste korsvei, vet hvem de skal stemme på, avslutter Terje Berheussen til nettavisen.