Salangen-Nyheter

Pøbelstreker i sentrum natt til lørdag:

Har revet ned flagg

To flagg er revet bort fra sine fester, her ved Brygga Kro og Pub på Sjøvegan. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Noen har gjort hærverk mot tre av flaggene som var satt opp for å pynte i sentrumsgatene på Sjøvegan. Flaggene var eid og satt opp på dugnad av Salangen Næringsforening.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var næringsforeningas leder, Morten Mikalsen som oppdaget hærverket lørdag morgen ved 8- tiden. - Jeg synes det er så ufattelig dårlig gjort. Jeg ønsker og få tak i den personen eller de personene som har gjort dette, mot all den frivillige dugnadsinnsatsen som er lagt ned i å sette opp disse flaggene, forteller en opprømt Mikalsen til nettavisen. Flaggene som er hengt opp i sentrum har kostet for næringsforeninga, som fra før av har dårlig råd. - Vi har betalt mellom 400 til 600 kroner pr. flagg vi har satt opp, og derfor er dette helt unødvendig av pøbler å gjøre, sier Mikalsen.

Også her ved Astafjord Vekst sine lokaler på Sjøvegan, er også ett flagg revet bort fra sitt feste. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Vil ha tips

Mikalsen er klar i sin tale. - Jeg ønsker tips fra folk som kan ha sett noe, eller vet om hva som har skjedd med flaggene og hvem som har gjort dette. Vi kommer uansett til å anmelde denne saken til politiet. Dette ødelegger så for fellesskapet og det vi har prøvd og gjøre for å pynte opp sentrum, sier Mikalsen bestemt. De tre flaggene som er revet bort, var satt opp ved Brygga Kro og Pub og nedenfor Astafjord Veksts sine bakeri- lokaler på Sjøvegan.