Salangen-Nyheter

Ny Dart-klubb i bygda:

Har truffet blinken!

Fryseriet Dartklubb har sett dagens lys, og har i dag hele 17 medlemmer. Nå ønskes flere nye medlemmer velkommen.

MEDBY: Hele 17 personer er i dag engasjert som medlemmer i Fryseriet Dart-klubb. Frem til påske er det turneringer hver eneste onsdag på puben på Medby.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 20.02.2014 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Det har siden 80-tallet vært interesse i Salangen for dart-spill, den gangen var det på puben hos Asle Hansen. En fast gjeng samlet seg der ofte for å spille. Men i løpet av årene som gikk, ble det etterhvert lite sammenkomster og lite spilling. Men etter at Per Willy Knutsen overtok Fryseriet Pub og monterte opp dart-skiver i sine publokaler, så steg interessen for spillet igjen, som også førte til at Fryseriet Dart-klubb så dagens lys. - Vi er i dag 17 medlemmer som møtes på onsdagene og spiller. Det er satt ned et eget styre som består av meg som leder, Per Willy Knutsen som nestleder, Christer Eilertsen som kasserer, Steffen Samueljord som sekretær og Rolf Steinberg som styremedlem. Vi er også medlem av Norges Dartforbund, forteller Pål Samueljord til nettavisen.

Egen vinterserie

En av de fine tingene med dartspill, er at alle kan være med og spille, bare man har interesse for det. - Vi håper jo at vi kan få enda flere medlemmer fremover. Vi har en egen vinterserie som pågår nå hver eneste onsdag på kvelden på Fryseriet Pub. Dette skal foregå helt frem til 2.april. Etter påske fortsetter vi 12 onsdager med egen sommerserie fram til ferien, sier leder Pål Samueljord til nettavisen. Hittil har det på det meste vært hele 17 spillere på en kveld på Fryseriet Pub for å spille dart. - I kveld onsdag samles vi igjen på puben hos Per Willy på Medby. Vi har påmelding fra kl. 18.45 og spill fra kl. 19.00. Alle nyskjerrige er hjertelig velkommen innom, avslutter Samueljord.