Annonse
Salangen-Nyheter

Premieutdeling for 30-trimmen:

Hedrer spreke turgåere

Det er folkehelsekoordinator i Salangen, Jorun Utne som har ansvaret for premieutdelingen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN.

Det er folkehelsekoordinator i Salangen, Jorun Utne som har ansvaret for premieutdelingen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN.

SJØVEGAN: Tirsdag den 19. desember er det klart for premieutdeling for alle som har vært med på 30-trimmen. Alle som har klart målet om å besøke minst 10 av turmålene har gjort seg fortjent til premiekruset.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

30-trimmen 2016-2017 ble avsluttet 31. oktober og det er nå klart for å hedre alle spreke turgåere! Premieutdelingen blir tirsdag 19. desember kl 18:00 i Salangen kulturhus. Alle som har klart målet om å besøke minst 10 av turmålene har gjort seg fortjent til premiekruset. For de under 11 år eller over 65 år holder det å ha gjennomført 7 turer. Ved premieutdelingen vil det bli servert noe varmt å drikke, pepperkaker og klementiner. Alle turgåere og andre som måtte ønske å delta er velkommen.

Mange varierte turer

30-trimmen er en turkonkurranse med turmål i Salangen og Lavangen. Turene er godt merket og beskrevet. Turene er gradert i samsvar med den nasjonale Merkehåndboken  der grønne turer er de letteste, dernest følger blå, rød og sort. Det er lagt opp til stor variasjon i turer. Du vil finne alt fra krevende og luftige toppturer til lavterskelturer som kan gjennomføres for de aller fleste. 30-trimmen blir arrangert av Salangen Folkehelse, Lavangen fjellvandrerlag og Salangen IF ski.

Annonse