Salangen-Nyheter

Ronny Repvik:

Hedret sin tidligere lærer

Ronny Repvik (t.v) benyttet muligheten til å takke sin tidligere lærer, Trude Alvestad (t.h) under et innlegg på en konferanse på Ungt Entreprenørskap forleden. FOTO: KAJA BAARDSEN

TROMSØ/SJØVEGAN: Bardudølen Ronny Repvik (t.h) benyttet muligheten under et innlegg i Tromsø i går, til å hedre sin tidligere lærer Trude Alvestad.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det hele fant sted under et innlegg som Ronny Repvik holdt i forbindelse med Ungt Entreprenørskap. Repvik har i mange år gått på Sjøvegan videregående skole, og har nettopp hatt Trude Alvestad som lærer. I dag er han regiondirektør for Rema 1000 Norge i region nord. - Min heder til Trude går tilbake til 2001 hvor hun som lærer på videregående hjalp meg i mine forberedelser til eksamen, forteller Ronny Repvik tydelig stolt.

Viktig med lederemner

Repvik mener at lærere er med å forme fremtidens ledere. - Lærere er ledere, og er noen av de viktigste bidragsyterne for å lære og lede ungdommen inn i framtida. Når jeg i går fikk muligheten til å holde et foredrag for lærere og næringsliv og hvor hun var tilstede, ønsket jeg å benytte muligheten til å takke henne, sier Repvik tydelig stolt.

Motivasjon

Han er ikke i tvil om hvor mye det betyr for fremtiden, og bli sett av sin lærer. - Jeg, elever og andre er enkeltindivider som motiveres og trigges av forskjellige ting, og jeg mener lærere og ledere bør se enkeltindividene, da vil man også lettere passe inn i et miljø eller klasserom. Trude så meg for den jeg var og er en av grunnene til at jeg nå har min drømme jobb i Norges beste selskap, avslutter Ronny Repvik til nettavisen.