Salangen-Nyheter

Hektisk aktivitet på byggevaren

Det foregår ting hele tiden på Sjøvegan Byggevare her i Salangen. Kjøp og salg av smårekvisita og større ting har eksplodert ved butikken, i de snart tre årene butikken har vært i drift.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Sjøvegan Byggevare har mange kunder, og har etablert seg som en god og solid bedrift i Salangen-samfunnet.

Onsdag 30.november 2005 "tyvstartet" byggevareforetningen, Ide- Sjøvegan med å åpne sine butikkdører for salangsværingene i de gamle og erverdige butikklokalene på Sjøvegan Snekkerifabrikk. - Det har gått over all forventning, og det har gått kjempebra med byggevaren, og sist men ikke minst med Sjøvegan-hytta, forteller eier Tor-Arne Chruickshank ovenfor nettavisen. Aksjonærene som er med i byggevarebutikken var litt smånervøs i starten av driften, men er nå ganske så rolig.

Store ting

Bedriften har tjent mest på salg av store ting. Byggevarer og endel smårekvisita har vært stikkordene for at det ikke har gått dårlig med driften. Etter at butikken invisterte i den såkalte "Salangens-expressen" som er en bil som skal kjøre ut varene til kundene, har det blitt enda mer aktivitet og arbeid på de ansatte. Butikken som snart er tre år gammel,  frykter ikke de andre byggevareforetningene i regionen. - Det er sunt med konkurranse, og det er bra for kundene og ha flere å velge i mellom, forteller medaksjonær Hans Jørgen Pedersen til nettavisen.

Foto: Jon Henrik Larsen