Salangen-Nyheter

Julevogna på Extra:

Helene tippet nærmest

I går ble vinneren av handlevogna på Extra Sjøvegan kåret. Det var Helene Westgaard (t.h.) som tippet nærmest; bare 4.40 kroner unna totalverdien av varene som var på 1729.60 kroner. I alt var det 640 som hadde tippet.

SJØVEGAN: I går ble vinneren av handlevogna på Extra Sjøvegan kåret. Det var Helene Westgaard som tippet nærmest; bare 4.40 kroner unna totalverdien av varene som var på 1729.60 kroner. I alt var det 640 som hadde tippet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Kunder som har handlet på Extra Sjøvegan den siste tiden har sikkert lagt merke ti handlevogna som var full av varer og hvor folk kunne tippe på totalverdien av alle julevarene. I går ble vinneren kåret, og det var Helene Westgaard som stakk av med premien som besto av julevarer for hele 1729.60 kroner. – Jeg gjettet egentlig helt tilfeldig, og ble veldig overrasket når jeg fikk telefon om at jeg hadde vunnet. Det var en veldig flott premie å vinne, og jeg synes det er veldig artig at Coop kjører slike konkurranser, forteller den heldige vinneren, Helene Westgaard.

Enorm respons

Daglig leder ved Extra Sjøvegan, Agnar Magne Fossbakk opplyser til nettavisen at de fikk en enorm respons på denne tippekonkurransen, og i alt var det 640 kunder som var med å gjettet på verdien i handlevogna. – Det var to som var fryktelig nært, og hun som var nest nærmest var bare 20 øre unna vinneren, og det syntes jeg var så nært at hun fortjener et fenalår. Det er ser ut til at folk synes det er artig med slike aktiviteter under handlerunden, ettersom jeg flere ganger måtte tømme kassen for lapper, sier Fossbakk til nettavisen.