Salangen-Nyheter

Kulturell og sporty helg:

Helgas store oktoberfest

Medlemmer av Salangen Musikkforening stiller opp ved

SJØVEGAN: I morgen lørdag blir det rett og slett "oktoberfest" i september måned på Sjøvegan!.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 14.09.2019 kl 00:00

Annonse
Annonse

Ifølge arrangementets Facebook-side er det et samarbeid mellom Salangen kommune, Øvre Salangen Grendelag, Salangen Musikkforening, Geir-Ove Mortensen, Steffen & Håvard DUO, Sør Troms Museum og andre frivillige lag og foreninger. Tonje Utmo fra Salangen Musikkforening forteller at initiativtakerne sitter i Salangen Næringsforening, der en arbeidsgruppe med representanter fra forskjellige grener har jobbet og planlagt detaljene.

"Oktoberfest" på Lundbrygga Pub

Lørdag 14. september er det arrangert "Oktoberfest" på Lundbrygga Pub, der Salangen Musikkforening opptrer sammen med Geir-Ove Mortensen og Steffen & Håvard DUO. — Det blir en skikkelig bra fest med mange aktører, forteller Ellen Lise Woll, som har jobbet mye med å arrangere "Livate daga", og legger til at billettene begynner å bli utsolgt, så om noen fremdeles ikke har fått en billett men ønsker å delta må de søke på “Oktoberfest i September” på Hoopla.

Usikkert med Torghandel

Programmet for "Livate daga" ligger på Facebook-siden deres. — Det eneste jeg er usikker på om gjennomføres er Torghandel på Sjøvegan, sier Woll. Planen var å få til noe som lignet Bondens marked, men det ble litt lite tid. — Vi håper det blir en aktivitet i løpet av høsten, men er veldig usikker på om det blir noe av det på lørdag, sier hun.