Salangen-Nyheter

Ingen vant 500.000 i år heller:

– Helt "shaky" i beina

Ronny Dørum fanget inn ørreten som lå nærmest årets idealvekt. Den veide 1208 gram, og lå dermed 38 gram fra sjansen å vinne 500.000 kroner. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Halv-millionenen gikk ikke i år heller på slutten av Millionfisken, men de som lå nærmest idealvekta på ørreten sto med brede smil for det om. Ronny Dørum var nærmest idealvekta som i år var 1160 gram.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Idealvekten som måtte treffes med en margin på 10 gram innenfor 1 til 4 kilo for å utløste premien på en halv million kroner, var i år 1160 gram, og det var kun meldt inn 6 øretter som lå innenfor 1 til 4 kilo. Blant disse kunne Ronny Dørum og Bror Wangberg stille seg på scenen som de som lå nærmest idealvekta, men dessverre ikke nok til å vinne. Ronny har aldri vært på scenen før, og var strålende fornøyd uansett. - Det var en god følelse å være så nær i år. Jeg har levert inn ørret før, men aldri vært på scenen. Jeg var helt "shaky" i beina på slutten, forteller Dørum og ler. Han tenker seg at premien skal bli en rypetur på "Leina" og bemerker at han skal gi et nytt forsøk til neste år.

- Jeg har så mange fiskestenger nå at jeg ikke vet hva jeg heter, forteller Bror Wangberg (midten) idet han tar i mot en splitter ny fiskestang som andreplass-premie under Millionfisken 2018. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Tidligere vinner

Bror Wangberg er ikke fremmed på scenen, i 2011 vant han nemlig gjennom Millionfisken en splitter ny Peugeot 107. I år kunne han ta seg til rette med en ny fiskestang som muligens skal brukes neste år. - Jeg fanget ørreten fra land i år, og jeg blir å kjøre samme strategi neste år, sier Wangberg, og kommenterer på at han i alle fall har nok utstyr til å kunne gi både nye og erfarne fiskere utfordring til Millionfisken 2019. - Jeg har nå så mange fiskestenger jeg ikke vet hva jeg heter, ler Wangberg.