Salangen-Nyheter

Salangen IF Turns våroppvisning:

Helt tilbake til 90-tallet

Det var mange flinke turnere på SIF Turns våroppvisning i Salangshallen lørdag ettermiddag, ett av dem var Rakel Jensen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Salangen IF Turn hadde lørdag ettermiddag sin årlige våroppvisning i Salangshallen. Publikum fikk se mye spenstig aktivitet på trampett og tumbling fra dyktige turnere, i beste 90-talls stil.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Våroppvisningen i år hadde 90-tallet som innramming. Alle turnerne var ikledd klesstil fra 90-tallet, i tilegg til hårfrisyre fra den tiden. Nærmere 100 turnere i alle aldere deltok i showet. I år var det heller glisent med folk på tribunen under oppvisninga. I selve showet var nok de mest sjarmerende 3 til 5 år sin oppvisning, som etter innsmarsjen hadde sitt nummer til publikum som kunne sjarmere en bestemor og en tante i senk. SIF Turnsgruppe i alderen 6-8 år viste fram ett tøft nummer på trampett og tumbling ilag med sin trener. Hele turnoppvisningen lørdag ble avsluttet med et artig dansenummer som dansegruppa i SIF Turn sto bak.

De yngste turnerne hadde sitt eget program på våroppvisninga . FOTO: JON HENRIK LARSEN.

Kaffe og kaker

I pausen var det en mulighet for å få kjøpt kaffe og kaker. Det var selvsagt også tombola med fine gevinster som næringslivet hadde støttet oppom med. Nå er det sommerferie for turnerne fram til høsten.

Se også innslag fra våroppvisningen i web-tv sendingen "SN-TV" i dag kl. 17.00!.

Disse turnerne hadde et eget nummer som var dedikert til "Lion King" som var populær på 90-tallet. FOTO: JON HENRIK LARSEN