Salangen-Nyheter

Damenes aften var en suksess:

Helt topp og hæla i taket!

Nina B. Rasmussen holdt et spennende og interessant foredrag om vin. Foredraget var ærlig og jordnært med en god klype humor, og bar ikke særlig preg av pretensiøst jåleri, som temaet ofte innebærer. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Torsdag kveld var det i overkant av 55 damer samlet inne på Kåre på Kaia under Damenes Aften. – Det var topp stemning og hæla i taket, forteller en fornøyd Dina Bay dagen derpå.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det var en lattermild stemning nede på retrokafeen Kåre på Kaia torsdag kveld. Hit var blant annet Nina B. Rasmussen som holdt et ganske humoristisk og ærlig foredrag om vin. – Man drikker jo vin for smakens skyld og for kos. Min erfaring med vin er at alle har hver sin smak og at prisen på vin absolutt ikke trenger å være en bedre vin enn en billig vin. Formålet med dette foredraget er da å få folket til å skjønne at de er sin egen vinekspert, og at det er ingen skam å drikke den vinen man liker, uansett om den koster 100- eller 250 kroner flasken, forteller Rasmussen, som forøvrig ønsker å bli tittelert som sin egen personlige vinekspert.

Dina Bay ved Kåre på Kaia forteller at Nina B. Rasmussen er en utrolig dame som er veldig flink å underholde. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

For mye på programmet

Ut i fra det nettavisen kunne se hadde Dina Bay ved Kåre på Kaia nok å henge fingrene i denne kvelden for å få det hele til å gå rundt, men hun kunne nok ikke unngå å føle på den gode stemningen som utartet seg utover kvelden. – Det var topp stemning og hæla i taket! Nina B. Rasmussen holdt sitt selvskrevne foredrag om vin, vi hadde så vinsmaking og Inger Strand fra Baluba hadde skrevet en egen allsang i kveldens anledning. Vi fikk ikke plass til alt vi hadde på programmet for kvelden, men det er et luksusproblem. Vi får ta det igjen til neste år, sier Dina Bay med et smil.

Dina Bay ved retrokafeen Kåre på Kaia. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN