Salangen-Nyheter

Lokalt ansikt i produktreklamer:

Henriette fronter Uformit

Hans Christian Gjøvik er fornøyd med at lokale ansikter i Salangen stiller opp og fronter produktene hans. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Salangen- selskapet Uformit.com er et internasjonalt konsept, med kunder over hele verden. Nå markedsfører Salangen- jenta Henriette Høynes (bildet) selskapets produkter igjennom bilder.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Daglig leder Hans Christian Gjøvik, gründer og bedriftseier er relativt nystartet med selskapet Uformit.com. Dette er en bedrift som selger ringer, smykker og armbånd for å nevne noe. For å markedsføre disse benytter bedriften seg av modeller, fra Salangen!. Dette gjør at selskapet får enda mer forankring til det lokale markedet. - Vi er så takknemmelig for all hjelp og støtte vi har fått her i Salangen siden den første kontakten ble etablert om denne ideèn, sier Gjøvik. Han selv jobbet i DNB i utlandet, da han tok kontakt med daværende NASA og Gunnar Sæbø. - Han tok i mot ideèn med åpne armer. Og det er jo helt klart at ordføreren er en veldig god ambassadør i kommunen, og har gitt mye drahjelp for å få etablert denne bedriften her i Salangen, sier Gjøvik og smiler.

Det legges vekt på detaljer i bildene som Uformit har tatt av Henriette Høynes.

Flere produkter

Henriette Høynes var ikke sen med å svare ja til Hans Christian da han spurte om hun kunne tenke seg og stille opp som modell for å vise frem hans produkter. - Jeg takket ja, for jeg synes det er flotte smykker og ringer de lager, sier Henriette til nettavisen. I fremtiden kan det komme til å dukke opp enda flere lokale ansikter i reklamer for Uformit. com. Det bekrefter Hans Christian. - Vi har flere produkter i flere typer materiale allerede, og flere modeller vil komme etterhvert. Vi har blant annet et armbånd i 14 karat gull double i messing, som du kan få lagt inn dato i romertall etter eget ønske. Det samme gjelder ringer som fåes i gull, sølv og bronse. Her setter du ditt eget preg på det du bestiller. Og produktet får du om ca 3 uker etter bestilling, og bestillingen er nettbasert, sier Hans Kristian reklamerende til nettavisen.