Salangen-Nyheter

Tormod Berg har planen klar:

- Her blir det boliger

Slik blir fasaden seende ut når de nye leilighetene er ferdig.

SJØVEGAN: Det planlegges nå å bygge tre helt nye leiligheter i Euronics- bygget på Sjøvegan. Eiere av bygget som er Jensen Elektriske og Tormod Berg forteller at boligene vil komme ut for salg allerede i løpet av neste måned.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Overetasjen på Euronics-bygget på Sjøvegan står pr. i dag tom, og eier Jensen Elektriske AS og Tormod Berg ønsker nå å omdanne det store tomme lokalet til tre nye flotte leiligheter. Leilighetene vil bli lagt ut for salg i løpet av en måneds tid, og Berg forteller at prisen vil ligge på rundt to millioner. Hver leilighet vil være på rundt 80m2 og består av to soverom, kjøkken, stue, bod, bad og vaskerom, i tillegg til carport, en veranda på rundt 30m2 med god utsikt over Sagfjorden og en utebod på ca 6m2. Inngangen vil være på gateplan og er ideell for de litt godt voksne som ønsker å bo sentralt.

Illustrasjon som viser oversikt av hvordan etasjen er tenkt.

Blir fint og moderne

I de nye leilighetene er det Jensen Elektriske som står for den elektriske installasjonen og det skal blant annet legges gulvvarme, spotter med dimmere, i tillegg til at det gjøres klart til fibernett. - Det skal lages fine og moderne leiligheter som også er brukervennlige. Bygningstiden er beregnet å ta omlag et halvt år, da skal alt av tak, vegger, gulv, innredning og det elektriske være på plass, forteller Tormod Berg.

Medeier av Euronics-bygget, Tormod Berg forteller at byggen vil starte så fort leilighetene er solgt. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

ANNONSE
Annonse