Annonse
Salangen-Nyheter

Lars Kai har åpnet sommerbutikken:

Her er årets hagemøbler

Lars Kai Nordmo og Felleskjøpet i Salangen har stolt satt opp det tradisjonelle vårteltet i Salangen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Lars Kai Nordmo og Felleskjøpet i Salangen har stolt satt opp det tradisjonelle vårteltet i Salangen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Nå er sommerbutikken til Felleskjøpet på Sjøvegan satt opp og inni er det fyllt opp med det heteste innen uteinteriør. Daglig leder Lars Kai Nordmo forteller stolt om deres flotte sortiment av hagemøbler og uteting.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det våres stadig her i nord, og noen begynner allerede å bli kry etter å få sommer-møblementet ut på terrassen, balkongen eller plattingen slik at de kan sitte ute nyte ettermiddagskaffen i den friske vårsola. Nede hos Lars Kai på Felleskjøpet er utemøblene allerede satt frem til utstilling og salg. Salangen-Nyheter møtte butikksjefen nede i teltet for en prat. - Her har vi litt av hvert, først og fremst hagemøbelsett, griller og andre ting, noe som vi har satset hardt på i år, forteller butikksjef ved Felleskjøpet på Sjøvegan, Lars Kai Nordmo.

Lars Kai Nordmo viser frem de ulike sommerproduktene. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Tror vi går en fin sommer i møte

Inne i teltet har de mange flotte produkter til hager og uteseksjoner, Lars Kai viser stolt frem en buesofa som er nytt av året, i tillegg har de parasoller, fargerike vannkanner og tinnbøtter for de som ønsker å dekorer. Lars Kai håper bare det snart skal bli varmt nok til at salget virkelig skal ta av for fullt. - I fjor på denne tiden gikk vi i kortbukse, i år har vi jo nesten ikke hatt vår, men jeg tror vi går en kjempefin sommer i møte. Jeg ønsker alle våre kunder hjertelig velkommen til vår faghandel, og vi bistår som vanlig med gode råd og tips til de som trenger det, avslutter Nordmo.

Annonse