Salangen-Nyheter

Salangens guttelag vant mot Reinen i kretskamp lørdag:

Her fortsetter de seiersreisen !

Salangens gutter 15 lag i fotball spilte lørdag ettermiddag mot Tromsø-laget Reinen på Idrettsheia. Dette er første runde i kretsmesterskapet for året 2022.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Salangens gutter 15 lag i fotball spilte lørdag ettermiddag mot Tromsø-laget Reinen på Idrettsheia. Dette er første runde i kretsmesterskapet for året 2022. Foto: Jon Henrik Larsen

Salangens ferske seriemestere i gutter 15- klassen spilte lørdag ettermiddag første kretsmesterskap kamp på Idrettsheia mot Tromsø-laget Reinen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 10.10.2022 kl 10:11

Annonse
Annonse

Kampen ble spilt i et overskyet vær med litt regndråper i luften. Det var godt med tilskuere på tribunen både fra Salangen, men også fra gjestenes lag.

Ramme rundt arrangementet

Det var i ekte Salangen-ånd laget en skikkelig fin ramme rundt fotballkampen lørdag ettermiddag. Først ut 3 minutter før kampstart klokken 13.00, så kom hele bygdas "Svovel-Petra" med en skikkelig salutt i form av fyrverkeri. Noe som både spillerne og publikum satte stor pris på!.

Det var også kafésalg med sukkerspinn. I speakerbua sørget Trine Dahlberg Torgersen for lyd i høytalerne med gode kommentarer og oppdateringer før kampen, men også underveis. Publikum sørget for et heidundrende liv med trommer og fløytetoner!.

I røde og hvite spillerdrakter spilte Linas André Nilsen, Casper Torgersen og Dlyar Mustafa en veldig god hjemmekamp for Salangen mot Reinen.
 Foto: Jon Henrik Larsen

I røde og hvite spillerdrakter spilte Linas André Nilsen, Casper Torgersen og Dlyar Mustafa en veldig god hjemmekamp for Salangen mot Reinen. Foto: Jon Henrik Larsen

Mål fra første minutt

Kampen startet dårlig for Salangen sin del, da Reinen spiller Marcus Sandnes Haugli sørget for å score det første målet til gjestene allerede etter 1 minutters spill av kampen. Men det hindret ikke Salangen-guttene og sørge for flere målsjanser. Men etter 35 minutter spill i kampen blåste dommer Hassan Tazabajev fra Lyngen av for pause. Pauseresultat var 0-1 til gjestene fra Tromsø.

Ørjan Børve var en av de flere Salangen-spillerne som sørget for en spennende kamp på Idrettsheia lørdag ettermiddag.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Ørjan Børve var en av de flere Salangen-spillerne som sørget for en spennende kamp på Idrettsheia lørdag ettermiddag. Foto: Jon Henrik Larsen

Målrik og spennende 2.omgang

Det ble en skikkelig spennende og målrik 2.omgang for begge lag. Etter 53 minutter spill av kampen kommer Salangen-spiller Linas Nilsen i en god posisjon og legger inn Salangens første mål i kampen. Dermed står det 1-1 på Idrettsheia.

Salangen fortsetter med målsikringen og etter 63 minutters spill kommer Casper Johan Torgersen med 2-1 målet til hjemmelaget. Jubelen er høy og energirik på tribunen!. Salangen- guttene er skikkelig i siget nå, og begynner kanskje og få samme følelsen som de hadde i seriekampen mot FK Senja for en uke siden, der de ble seriemestere. Med de gode tankene i hodet, legger Eltayeb Ibrahim Abdallah Jaly på det tredje og helt avgjørende målet for hjemmeseier på Idrettsheia.

Men i de aller siste spilleminutter legger Tromsø-spiller på Reinen, Jesper Wahl Norum på til 3-2. Det er spilt 70 minutter av kampen, og kort tid etter blåser dommeren av for ferdigspilt kamp. Salangen har sikret seg nok en seier - og det i kretsmesterskapet!

Neste helg er det ny kamp igjen for "gutan" i kretsmesterskapet, og da i mot Reinen igjen på deres kunstgressbane i Tromsø.

Trener for Salangens gutter 15 lag, Eirik Torgersen syntes det var en spennende og jevn fotballkamp. Men at Salangen tok mer og mer over kampen etterhvert.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Trener for Salangens gutter 15 lag, Eirik Torgersen syntes det var en spennende og jevn fotballkamp. Men at Salangen tok mer og mer over kampen etterhvert. Foto: Jon Henrik Larsen

Annonse