Annonse
Salangen-Nyheter

Spesialenheten fortsetter etterforskningen:

Her fraktes hjullasteren bort

Fredag kveld ble hjullasteren som den avdøde 49-åringen førte i mot politiets kjøretøy kjørt ut av åstedet og opp på en lastebilhenger. Spesialenheten for politisaker ønsker kjøretøyet inn for nærmere etterforskning.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Fredag kveld ble hjullasteren som den avdøde 49-åringen førte i mot politiets kjøretøy kjørt ut av åstedet og opp på en lastebilhenger. Spesialenheten for politisaker ønsker kjøretøyet inn for nærmere etterforskning. Foto: Jon Henrik Larsen

Fredag kveld klokken 18.50 ble hjullasteren som den avdøde 49-åringen eide og satt i, fraktet bort fra åstedet på en lastebilhenger.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 10.12.2022 kl 22:57

Annonse
Annonse

Hjullasteren er et åsted og Spesialenheten for politisaker ønsker en full kriminalteknisk undersøkelse av hjullasteren i forbindelse med etterforskningen som nå pågår.

Hjullasteren ble hentet mens nettavisen var ved åstedet fredag kveld. Den ble lastet opp på en lastebil fra Mogaard Maskin i Bardu, og kjørt bort fra gården. Hjullasteren skal i følge erfare maskinfolk veie rundt 20 tonn.

Spesialenheten for politisaker ønsker også å få en full oversikt over alle skuddene som ble avfyrt mot den 49-år gamle mannen natt til fredag, da han satt i hjullasteren og kjørte inn i en polititjenestebil.

Etter det nettavisen får opplyst av folk i Lavangen er det lørdag ettermiddag og kveld stilt på åstedet og ingen aktivitet der den tragiske hendelsen skjedde. Spesialenheten skal etter det nettavisen får opplyst være ferdig med det etterforskningsmessige arbeidet på åstede på Røkenes i Lavangen.

Nøkkelord

Annonse