Annonse
Salangen-Nyheter

Attraktive hyttetomter:

- Her har vi tilgang til alt

Hyttetomtene selges fra 390.000 kroner. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Hyttetomtene selges fra 390.000 kroner. FOTO: JON HENRIK LARSEN

GARSNES: Salget av hyttetomter på Garsnes i Salangen tar av. Flere og flere salangsværinger og folk utenfor kommunen kjøper tomter og vil bygge hytte. - Det er artig og se at det tar av nå, sier Andreas Utstøl.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det er mye trafikk ut til hyttefeltet på Garsnes når det nå kjøres lastebiler for å ordne vei og ferdigstille hyttetomtene. Daglig leder ved Garsnes Brygge, Andreas Utstøl sier at dette er siste innspurt på det første byggetrinnet der de holder på med vann og avløp og strøm. - Vi gjør også siste finpuss med veiene. Vi har en del tomter som er klare for salg, sier han til nettavisen. Det er attraktive hyttetomter som har en fantastisk utsikt over Sagfjorden. - Det er veldig fint på denne siden, og Sagfjorden er spesiell. I utgangspunktet har man tilgang til alt fra Garsnes.

Det er store utviklinger som skjer på Garsnes. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Mer vanlig med fritidsboliger

Det har allerede blitt solgt 12 tomter av 28 planlagte i første omgang. Utstøl sier at de har åtte hyttetomter som er helt klargjort med alle fasiliteter. - Vi har varierte kunder som kjøper tomter. Det er noen i Narvik området, noen som bor i Tromsø, og så er det folk som har tilknytning til Salangen, forteller Utstøl til nettavisen. Utstøl sier at i dag er det kanskje mer vanlig med fritidsboliger i stedet for hytter. - Tradisjonelle hytter er mer vanlig på fjellene, men når man ligger på en slik plass med ulike fasiliteter er det mer vanlig med fritidsboliger, sier han avslutningsvis til nettavisen.

Annonse