Salangen-Nyheter

Skiglade jenter på sonemesterskap:

- Her møter vi venner

Simen Vars-Larsstuen fra Bardu IL kjempet seg opp bakken på Seljeskog stadion med Johannes Fuglem og Endre Negård like bak seg. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Simen Vars-Larsstuen fra Bardu IL kjempet seg opp bakken på Seljeskog stadion med Johannes Fuglem og Endre Negård like bak seg. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SELJESKOG: Sonemesterskap er konkurranse og skiglede, men også det sosiale er viktig. - Her møter vi venner og har det gøy ilag, sier de tre venninene Erle, Marie og Stine.

Publisert:

Annonse
Annonse

Sonemesterskapet i Seljekog i Salangen på søndag ble en stor suksess. Dette til tross for lav påmelding med 139 påmeldte i forhold til rundt 200 tidligere år. Inne på klubbhuset var det servering av varmmat og andre herligheter. Rennleder Ørjan Johansen var veldig fornøyd etter endt renn. - Det har vært en veldig fin dag. Været har vært på vår side og det har vært gode løyper. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger, sier Johansen og smiler.

Fellesskapet og gleden på sonemesterskap, er like viktig som det konkurransemessige. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Møter venner

De var tre smilende BOIF- jenter, Erle Nymo Melseth, Marie Nymo Granheim og Stine Storaa som møtte nettavisen før staffetten skulle starte. De tre jentene koset seg på mesterskapet i Salangen. - Det er utrolig artig og være med på mesterskap. Det er her vi møter venner. Du er ilag med vennene dine hele tiden, og det gjør det ekstra artig og gå på ski, sier Erle og smiler bredt.

Hilde Nyland sørget for at alle som kom i mål fikk seg et velfortjent beger med saft. FOTO: JON HENRIK LARSEN

God påmelding

De 139 påmeldte fra Midt Troms- regionen trivdes i skisporet i Seljeskog søndag formiddag. Med så mange unge i skisporet, er det ingen tvil om at interessen for langrennsporten er høyst tilstedeværende. - Vi har mest deltakere fra Bardu IL her i dag. De er skiløpere i alderen 8 til 11 år hovedsakelig, sier Ørjan Johansen. Også publikum kjente sin besøkelsestid. I tillegg til at foreldrene hadde tatt turen sammen med barna, møtte også mange andre opp for å speide etter Norges neste Marit Bjørgen, eller Petter Northug.

I ettermiddag klokken 17.00 kan du se en flott videoreportasje fra mesterskapet i sendingen "SN-TV" her på Salangen-Nyheter!

Det var en del forventningsfulle ansikter å se på startstreken til stafetten på sonemesterskapet søndag. FOTO: JON HENRIK LARSEN