Salangen-Nyheter

Agnar Magne har planene klare:

Her skal posten være

Det er planlagt at diskene skal flyttes innover i butikken. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Salangsværinger har klødd seg i hodet og lurt på hvordan det skal bli når Coop Extra blir å ta i mot posten. Daglig leder Agnar Magne Fossbakk forteller at ombyggingen ikke vil merkes av kundene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Fossbakk er klar for den nye oppgaven butikken har fått. - Vi starter etableringen av posten i begynnelsen av september, og kundene blir ikke merke noe til dette, sier daglig leder av Coop Extra Sjøvegan, Agnar Magne Fossbakk til nettavisen. Det har blitt tenkt at posten skal plasseres bak hvor hovedkassen står nå. - Kassene blir å flyttes et hakk ned, så den ene kassen blir å stå hvor iskremen står i dag, sier Fossbakk til nettavisen.

Agnar Magne Fossbakk viser nøyaktig hvor den yterste kassen blir å stå. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Posten

- Det skal ikke bli noen forandringer inne i salgslokalet enn det vi hadde før, forteller Fossbakk. Postboksene blir å ta plassen der man kaster plastposer og glass. - Rommet hvor tomgodts kan kastes ønsker vi å kle igjen for å sette postboksene der slik at de ikke blir et hinder for kundene når de handler, sier Fossbakk. Denne måten skal også gjøre det lett og effektivt å hente pakkene.

Opplæring

Det skal legges gode rutiner for de nye arbeidsoppgavene som de ansatte ved Coop Extra blir å få når posten blir installert i butikken. - Vi søkte etter en postansvarlig, og han skal begynne 1. september. Han skal bistå til opplæringen til en del av de ansatte her. Det er et omfattende opplæringsprogram med kurs som man må gjennom, sier Fossbakk. Han legger til at Mazhar Iqbal, som i dag har post i butikk på Sjøvegan, skal hjelpe til med kursene. - Jeg gir en ekstra honnør til Mazhar, det er veldig bra at han som er så erfaren vil hjelpe oss til å få dette til å fungere, sier Fossbakk avslutningsvis til nettavisen.