Salangen-Nyheter

Himmelsk dekksalg

Avdelingsleder Jørn Ove Sæbbe forteller at mekanisk avdelingen satser på det beste for kundene, både innen dekksalg og reparasjoner. FOTO: MATS NILSEN

Avdelingsleder Jørn Ove Sæbbe forteller at mekanisk avdelingen satser på det beste for kundene, både innen dekksalg og reparasjoner. FOTO: MATS NILSEN

Astafjord Vekst mekanisk avdeling på Sjøvegan har hatt et veldig godt salg av dekk gjennom det første salgsåret, og de har bare fornøyde kunder.

Publisert:

Annonse
Annonse

Gjennom deres første salgsår med dekk, har Astafjord Vekst's mekanisk avdeling på Sjøvegan solgt over 500 dekk til meget fornøyde kunder, til tross for ingen reklame. Det største salgspresset merket Astafjord Vekst like før vinter, da folk måtte ha seg vinterdekk. – Vi har solgt utrolig mye vinterdekk. Vi bryr oss ikke om å drive en konkurranse med andre dekkselgere i området, men vi bryr oss om å selge det beste til kundene, forteller avdelingsleder Jørn Ove Sæbbe til nettavisen.


En stille suksess

På Astafjord Vekst mekaniske avdeling på Sjøvegan foregår blant annet produksjon av utstyr til Finnfjord smelteverk. Det sveises både stål, jern og alliminium, og de påtar seg enkle reparasjonsjobber. I tillegg selger de, bytter og tar vare på dekk til kundene, og det er dekkene som har vært en suksess gjennom det siste året. – Det er overraskende mange folk i Salangen som ikke engang kjenner til oss. Vi har solgt over 500 dekk, og vi har ikke reklamert for dekksalget i det hele tatt. Når vi faktisk begynner å reklamere for dekkene, vil vi helt klart få flere kunder, forteller Jørn Ove.


Starter samarbeid   

I går mandag startet de et samarbeid med Sport 1 på Sjøvegan. Verkstedet påtar seg nå jobbene med å fikse sykler som kundene til Sport 1 leverer inn til reparasjon. – Vi blir sykkelreparatører. Vi påtar oss oppdrag fra Sport 1, forteller Jørn Ove Sæbbe stolt.