Salangen-Nyheter

Fotballkamp: Salangen - Lyngen/Karnes

Hjemmeseier til Salangen!

Snorre Ratkje har lang spillekarriere bak seg i den røde og hvitkledde skjorta. I dagens kamp mot Lyngen/Karnes spilte han serdeles bra, og var med å sørge for at medspiller Kristoffer Heggelund kunne lage to mål i kampen mot Lyngen/Karnes på Idrettsheia. Foto: Jon Henrik Larsen

Salangens røde og hvitkledde herrer spilte lørdag ettermiddag med gjestene Lyngen/Karnes på Idrettsheia.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Kampen lørdag gikk i overskyet og etterhvert regnvær. Men det hindret ikke hjemmelaget mot å holde troen på en hjemmeseier.

Mål etter mål

Kampen skulle bli 19 minutter gammel før dommer Trond Alexander Haug fra Kvaløya SK kunne blåse for det første målet, og det gikk i favør for Salangen!. Gaute Kornelius Roaldsen kommer i posisjon og får ballen sparket inn i målkassen til Lyngen/Karnes! 1-0 på Idrettsheia.

Gjestene slapp til

Men gjestene fra nordfylket skulle også få mulighet til å hente poenger i kampen, skulle det etterhvert vise seg. Men det helt ufortjent, da Salangen-spiller Trygve-Tobias Johansen gjør et selvmål mot keeper Jørn Ivar Kroken. 1-1 er faktum på Idrettsheia, og dette ble også pauseresultatet.

Målrik 2.omgang

Andre omgang i regnværet ble bedre stilt for Salangen. Etter 4 minutter av siste omgang kommer Snorre Ratkje i fin posisjon i målområdet til Lyngen/Karnes, og sender ballen til Salangen-spiller Kristoffer Heggelund, som legger fint ballen i målet til keeperen til lyngsværingene. 2-1 er faktum på Idrettsheia. Men gleden over å ha ledelse går bare til 72.minutter er spilt av kampen, da Lyngen/Karnes spiller Kristian Bjørn Hansen legger ballen inn i Salangen-målet. 2-2 på Idrettsheia.

Seiersmålet

Men samarbeidet mellom Snorre Ratkje og Kristoffer Heggelund fortsetter inn i det 78.spilleminutt. Ratkje sender ballen elegant til Heggelund, som sender ballen inn i Lyngen/Karnes sitt mål. 3-2 er nå resultatet, og det ender med dette også, da dommeren blåser av kampen, etter å ha lagt til nesten 5 minutter ekstra spilletid.

Dagens beste SIF-spiller ble naturlig nok Kristoffer Heggelund, kåret av jury på stadion.