Salangen-Nyheter

Ho Tone kommer. Kjem du ?

Tidligere Idol-deltaker og "Skal vi danse"-deltaker, Tone Damli Aaberge skal holde konsert på Sjøvegan under årets store sommerarrangement "Millionfisken".

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 11.06.2007 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Tone Damli Aaberge er klar for Salangen 29.juni.


Nyheten om at Tone Damli Aaberge skal besøke Salangen kom i dag. - Dette er stort for oss. Hun er en mediamagnet, og vi har virkelig noe stort å se fram til, forteller Morten Mikalsen som er med i styringsgruppa bak arrangementet Millionfisken i Salangen. Aaberge skal komme torsdag 28.juni til Salangen, og skal blant annet få være med ut på Sagfjorden og se litt av kommunen, før hun også fredag skal være med på utsettelsen av millionfisken i Sagfjorden.

Mediablest

Det at Tone Damli Aaberge besøker Sjøvegan vil også føre til at mye media vil komme til Salangen, blant annet for å se Tone i de rette miljøene til arrangementet. - Vi skal sette opp et mediasenter slik at media kan formidle nyheter fra arrangement ut i sine respektive kanaler,sier Morten Mikalsen. Konserten skal hun holde fredag kveld 29.juni. Her vil det også være muligheter for de under 18 år og kunne høre på konserten. - Vi skal sette opp et eget område for de som er under 18 år, slik at de kan være inne og høre på, siden det er skjenkebevilgning ellers på området, sier Mikalsen. Nettavisen vil komme med mer informasjon etterhvert!