Salangen-Nyheter

Skal til volleyballmesterskap:

Holde på skolens ære

Sjøvegan videregående skole sitt volleyballag vil neste helg delta i skolevolleyballmesterskapet i Stavanger.

SJØVEGAN: Neste helg vil jentene ved Sjøvegan videregående skoles volleyballag delta i skolevolleyballmesterskapet i Stavanger. Kapteinen på laget er overhode ikke nervøs.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Sjøvegan videregående skole har sitt eget volleyballag. Neste helg skal de delta i volleyballmesterskapet i Stavanger. Kaptein og elev Julie Lilleng kjenner enda ikke på presset. - Det er morsomt å kunne delta på mesterskapet. Skolen var der også i fjor, men det er første gang for meg. Vi har trening en gang i uken, og vi blir bedre for hver gang, forteller Lilleng uten å vise tegn til nervøsitet.

Spiller mot vanskelige lag

Mesterskapet spilles i Stavanger Idrettshall som er en stor hall med plass til 12 baner. Arrangøren bak volleyballmesterskapet er KFUM Stavanger som er en av NVBFs mest rutinerte og erfaren klubber når det gjelder mesterskap og større arrangementer. Jentene skal nok engang til Sør-Norge for å holde på skolens ære. - Målet vårt er egentlig å være på top 10. Det blir noen harde kamper, men vi skal gi dem alt vi har, avslutter Lilleng til nettavisen. Volleyballaget vil også komme med en takk til lokalt næringsliv i Salangen i forhold til økonomisk støtte til drakter og til reise.