Salangen-Nyheter

Spørsmål til lokalpolitikerne:

- Holder dere veiløftet?

Mette Gran Fredriksen er redd for at lokalpolitikerne i Salangen har glemt veiløftet de gav om å ruste opp Høgdaveien tidligere i år. I dag mandag skal saken igjen behandles i Salangen kommunestyre. ARKIVFOTO: GRY MALIN MYRLAND

SJØVEGAN: I dag skal Salangen kommunestyre revidere opprustning av kommunale veier i Salangen. Høgda- veien er en av veiene i kommunen som sårt trenger opprustning. Nå håper bygdefolket at politikerne holder sine muntlige lovnader fra valgkampen om å fremdeles ruste opp veien.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I valgkampen var Høgda-veien i Salangen en av diskusjonstemaene blant politikere og bygdefolk. Så mye prat ble det om saken, at det til slutt ble gitt en muntlig lovnad fra Senterpartiet og Arbeiderpartiet om at veien skulle settes i stand snarest.

Redd

Nå er bygdefolket i Bekkebotn redd for at en skadesak på veien som skjedde våren 2010, skal sette hele opprustningen av veien i fare, når kommunestyret i dag mandag skal revidere opprustning av de kommunale veiene. - Vi håper at politikerne holder sitt løfte, og fortsatt går for å gjennomføre opprustning av veien denne våren og sommeren, sier aksjonsleder for bygdefolket i Bekkebotn, Mette Gran Fredriksen til nettavisen. Bygdefolket skal selv stille opp i dagens politiske møte, for å overvære behandlingen av saken. 

Du kan følge behandlingen av denne saken, og flere saker på Salangen-Nyheters WebTV fra kl. 12.30 i dag !