Salangen-Nyheter

Salangen Arbeiderparti:

Holder egen partipub

I kveld samler arbeiderbevegelsen i Salangen seg til pubkveld på Lundbrygga. Alle medlemmer og sympatisører er velkommen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: I kveld arrangerer Salangen Arbeiderparti partipub for sine medlemmer og sympatisører. Dette er i forbindelse med listekandidatsamlingen for kommunestyrelista.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Dette er vel kanskje første gang i lokalpolitikken i Salangen at et politisk parti arrangerer partipub. Leder av Salangen Arbeiderparti, Jon Myrmel ser frem til i kveld. - Vi skal jo ha et arbeidsmøte som starter kl 18.00. Så skal vi jobbe i fire timer, og etter det kan vi slappe av å ha det litt sosialt i puben. Dette arrangementet er jo i utgangspunktet et lukket møte for partimedlemmer og sympatisører av Arbeiderpartiet. Dette er også en samlig, slik at de som er kommet på listen sammen skal bli kjent med hverandre. Vi skal prate om strategier foran valget, og hvordan vi skal jobbe med partiprogrammet, sier Myrmel.

Andre kommuner

Til pubkvelden er også partifeller fra andre kommuner invitert. Her blir det sang og musikk, servering av kaffe og cola, og annet for de som lyster det da.  - Vi har jo flere folk i partiet som har god sangstemme og spiller gitar, så her blir vi å synge sammen viser, og kanskje kampsanger også, sier en lattermild Myrmel.