Salangen-Nyheter

Håvard og Steffen duo:

Holder konsert ikveld

Håvard og Steffen duo har en temmelig full kalender med spillejobber for tiden, torsdag og fredag spilte de i sentrum av Sjøvegan, og lørdag kveld skal de spille i Øvre Salangen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Det er travle dager for Håvard Sæbø og Steffen Masterbakk for tiden. Siden duoen ble etablert i januar i år har de gjort unna flere spillejobber i distriktet, og tilbakemeldingene er veldig gode. I kveld er det konsert i Øvre Salangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Under Arctic Race of Norway festen på Sjøvegan kom det mange lokale artister for å opptre, og blant dem fant man Håvard og Steffen duo som holdt konsert både torsdag og fredag. I tillegg holder de konsert i Øvre Salangen i kveld lørdag. Duoen fremfører en knippe både norske og engelske låter, i tillegg til noen selvskrevne låter. I følge Håvards far, Gunnar Sæbø har duoen øvd ganske intenst den siste tiden, og forteller at spillegleden er på topp.

Duoen fremfører deres selvskrevne Arctic Spring, som de har skrevet sammen med Håvards far, Gunnar Sæbø. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Mye positiv respons

Før spillejobbene for Arctic Race of Norway spilte duoen på Fjellkysten i Lavangen, der fikk de enormt positive tilbakemeldinger, noe som øker spillelysten for den musikalske duoen. Blant annet har de i sitt repertoar noen selvskrevne låter, blant annet en som Gunnar har vært med å skrevet som heter Arctic Spring, som for øvrig er en utrolig flott låt. Duoen gleder seg nå til kveldens konsert på grendehuset i Øvre Salangen.