Salangen-Nyheter

Sjarmerte skoleelevene:

Hollow Hearts hadde skolekonsert

Hollow Hearts hadde konsert 12.oktober i kantina på Sjøvegan videregående skole. Mange elever likte musikken til gruppa som kommer fra Tromsø. Foto: Jon Henrik Larsen

Onsdag 12.oktober var det skolekonsert på Sjøvegan videregående skole. Bandet Hollow Hearts fremførte konserten "Fra idé til Spotify - en konsert med Hollow Hearts" som var i regi av Den kulturelle skolesekken.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 20.10.2022 kl 09:29

Mange kjenner til bandet som har gjort seg godt bemekeret som en sjelden vare på den norske konsertscenen. Bandet kommer fra Tromsø.

I rasende fart har de seilt opp som et band som leverer musikalsk håndverk av høy kvalitet. Med en helt egen form for folk/roots/americana har de begeistret publikum landet over med sine ekte og energiske konserter.

I forbindelse med slipp av sitt tredje studioalbum gjennomførte de høsten 2019 en omfattende turné i både Norge, Tyskland og Sveits.

I denne konsertproduksjonen, som besøkte Sjøvegan videregående skole den 12.oktober, var det bestående av akustiske gitarer, trekkspill, dobro, mandolin og sang. Dette blir intime konserter med nerve, der musikere og publikum kommer nært på hverandre. Konserten var i kantina på Sjøvegan videregående skole, og med mange elever tilstede.

Bandet Hollow Hearts består av Ida Karoline Nordgård, Ida Helene Løvheim, Mikael Pedersen Jacobsen, Christoffer Nicolai Mathisen og Sivert Henriksen. Foto: Jon Henrik Larsen