Annonse
Salangen-Nyheter

TKK arrangerer regionmesterskap:

Hopp, spark og slag

Leder i Setermoen Tae Kwon do klubb Cato Sørensen arrangerer regionmesterskap lørdag 26.april i Barduhallen.

Leder i Setermoen Tae Kwon do klubb Cato Sørensen arrangerer regionmesterskap lørdag 26.april i Barduhallen.

SJØVEGAN: Lørdagen er det regionmesterskap i Tae Kwon Do i Barduhallen. Leder i Setermoen TKK, Cato Sørensen håper mange kan ta seg tid til å komme og se på mesterskapet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det blir sparring og mønster, egen aktivitetsdag for barn, kaffe- og kakesalg i Barduhallen på lørdag. Det kommer utøvere fra Manndalen i nord til Bodø i sør for å delta i mesterskapet. - Vi blir vel rundt 50 voksne og 30 unger som skal delta i ringen, sier leder i Setermoen Tae Kwon Do- klubb, Cato Sørensen. Sist gang et slikt mesterskap ble gjennomført i vår område var hele arrangementet lagt til Salangshallen, men i år har man valgt å legge det til Barduhallen. - Vi har jo medlemmer fra Salangen og Bardu i klubben, så vi skifter litt på hvor vi arrangerer disse mesterskapene, sier Sørensen.

Gleder seg

Cato ser virkelig frem til helgas begivenheter innefor sporten. - Dette er en fin trening for de som ikke har deltatt i mesterskap før av våre medlemmer, og på denne måten kan få se hvordan dette fungerer og få litt følelsen med det, før de eventuelt deltar i større mesterskap som NM, sier Sørensen. Han håper å se mange interesserte ansikter fra folk i regionen i Barduhallen lørdag fra kl. 10.00.

Annonse