Salangen-Nyheter

Nytt i butikken:

Høstklær i ulike farger

Daglig leder May Torill Rotvik viser stolt frem den nye moten.  FOTO: VERONICA KLAUSSEN

Daglig leder May Torill Rotvik viser stolt frem den nye moten. FOTO: VERONICA KLAUSSEN

SJØVEGAN: Nå er høstnyhetene kommet til Kleo AS på Sjøvegan. Flotte dame og herreklær i forskjellige farger er nå ankommet butikken.

Publisert:

Annonse
Annonse

Det er ikke vanskelig å se når man kommer inn i butikken, hva som er "in" av farger denne høsten. - På dame siden er det varme sterke farger som er populært, forteller den nye daglige lederen May Torill Rotvik.

Salg

I sommer har det vært en del salg. Det kan May Toril bekrefte. - Ja, klærne har gått som varmt hvetebrød, forteller hun. Lite folk har det heller ikke vært. - Det har vært en del folk innom, og vi er fortsatt ikke ferdige med salget. Inne på kleo henger det masse salgs skilt.

Kommer mer

Det kommer mer høstnytt etterhvert. - Dette er bare den første delen. Vi får inn masse mer. Jeg har enda som vinterklær også videre som fortsatt ligger i esker, avslutter Rotvik. Klærne er av forskjelilge merker som Sisters point, Signature, Wearhouse, Luxury og Bessie. For å se flere av klærne deres besøk facebook siden Kleo Sjøvegan eller stikk innom butikken som har åpent mellom man-fre: 10.00 - 16.30 Lør: 10.00 - 14.00.

Kleo AS selger også herreklær. Her er en jakke med fleecefor fra Solid. FOTO: PRIVAT