ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Politisk stand:

Høyre på torget

Fra venstre: Kampanjerådgiver Svein Erik Kristiansen, leder i Salangen Høyre Ronny Karlsen og fylkessekretær Vanja Terentieff. FOTO: RONNY ANDRÉ LØKKEN

SJØVEGAN: Tirsdag formiddag var leder i Salangen Høyre, Ronny Karlsen på stand på torget på Sjøvegan sammen med kampanjerådgiver Svein Erik Kristiansen og fylkessekeretær Vanja Terentieff. De pratet med folk og delte ut boller, brosjyrer og drops.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Salangen Høyre har i dag hatt besøk av kampanjerådgiver Svein Erik Kristiansen og fylkessekeretær Vanja Terentieff i forbindelse med høstens valg. Sammen med Ronny Karlsen har de hatt stand på torget på Sjøvegan. Da intervjuet tok sted mente de å ha snakket med 15-20 forbipasserende. Kristiansen og Terentieff reiser for tiden rundt i Troms og prater med folk på denne måten.

Meninger teller

– Det er fint å komme i kontakt med velgere og å høre deres meninger og innspill for å få et innblikk i hva som opptar folk, mener Kristiansen. Ronny Karlsen er enig, og kan fortelle at responsen har vært positiv. – Det som går igjen er at folk vil ha en endring i politikken slik en er i dag, sier Terentieff.

Benytt stemmeretten

De kan fortelle at noen av Høyres viktigste punkter på årets program er bedre veier, mindre helsekøer, bedre skoler, fokus på etterutdanning av lærere og færre innsigelsesmakter. – Marker 100-årsjubileet for [allmenn] stemmerett ved å benytte deg av stemmeretten din, oppfordrer Terentieff.