Salangen-Nyheter

Nina Årvold skal styre Rema 1000 Sjøvegan

- Hun blir en god kjøpmann

Regionleder for Nord Norge i Rema 1000, Pål Hultgreen var i går på besøk på Sjøvegan for å møte sin nye kjøpmann på stedet Nina Årvold, og skrive kontrakt. Samtidig benyttet han muligheten til å se på de nye butikklokalene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 03.03.2008 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Regionleder for Nord Norge, Pål Hultgreen (t.v) og kjøpmann på Sjøvegan, Nina Årvold var i går og så på butikklokalene i sentrum.

Når Rema 1000 åpner butikken på Sjøvegan i løpet av dette året, vil det være den 57. butikken i Nord Norge. Kundegrunnlaget for butikken på Sjøvegan er kommunene Salangen, Ibestad, Lavangen og Gratangen. - Vi satser på å kunne stoppe handelslekkasjen som er i dag til andre steder rundt Sjøvegan, sier regionleder for Nord Norge i Rema 1000, Pål Hultgreen overfor nettavisen. Han var i går ettermiddag på besøk på Sjøvegan i lag med driftssjef for Nord Norge, Trond Pettersen. - Vi er her for å signere kontrakten med Nina Årvold og samtidig se på butikklokalene som er under oppføring, sier Hultgreen. Han ser fram til å samarbeide med den lokale kjøpmannen på Sjøvegan som skal drive butikken. - Nina blir jo den 10. kvinnelige kjøpmannen vi har i Nord Norge. Vi mener vi har funnet den rette personen for denne jobben og samarbeide med, sier Hultgreen stolt.

Skal være billigst

Rema 1000 Sjøvegan skal være den billigste dagligvarebutikken i Salangen. Det er målet til Pål Hultgreen og Nina Årvold. - Vi skal være billigst på varene i forhold til de andre butikkene som er her. Vi har hele tiden tester som gjøres for å sjekke dette, understreker Hultgreen. Han er glad for at Rema 1000-butikken i Salangen kommer inn under samme tak som Vinmonopolet. - Vi har diskutert litt, og vi håper å kunne åpne på samme dag som Vinmonopolets utsalg i bygget. Men dette er noe vi må se på, sier Pål Hultgreen.

Stor plass

For kundene blir det 1200 kvadratmeter med butikklokale og kunne boltre seg på når de skal handle. - Vi kommer til å være synlig i lokalmiljøet her, og støtte ulike lag og foreninger, sier Hultgreen. Nina Årvold supplerer med å si at hun kommer til å se om det er lokale matprodusenter i området rundt Salangen som kan være interessante å samarbeide med, for leveranser til butikken. Hun forteller videre at folk allerede nå kan begynne og søke på jobb som ansatt i butikken. - Jeg tar gjerne i mot jobbsøknader fra folk. Du må være over 16 år for å kunne søke på jobb, forteller Årvold. Hun oppfordrer folk å sende søknadene til 

e-posten hennes

,

slik at hun kan behandle dem der. - Jeg gleder meg til å ta fatt på denne jobben. Det er en helt ny utfordring for meg, sier en ivrig Årvold.

Alle foto: Jon Henrik Larsen